Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aloe Vera cikkek képes leírás - Aloe vera.tlap.hu
részletek »

Aloe Vera cikkek - Aloe vera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aloevera.tlap.hu » Aloe Vera cikkek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aloe - a csendes gyógyító

Aloe - a csendes gyógyító

Manapság sokkal hatékonyabbnak tartunk egy-egy készítményt, ha a címkéjén az a szó szerepel: aloe. Hallottunk róla már sokat, de eleget nem, hiszen azon kívül, hogy úgy általában jótékony hatása van, nem ismerjük.

Aloe és a férfimeddőség

Aloe és a férfimeddőség

Tanácsok és cikkek a teherbeesésről,terhesség jeleiről, terhességről, kismama időszakról, szülésről elsősorban 30 év felettieknek.

Aloe Vera és a (férfi)meddőség

Aloe Vera és a (férfi)meddőség

Aloe Vera és a (férfi)meddőség | Egészségmegőrzés Az Aloe Vera mellékhatása a spermium minőségére Kevés és az is lassú, lomha... Halljuk sokan a lehangoló diagnózist, ami különösen tud fájni, ha nagyon szeretnénk kisbabát. Az aloe vera segíthet a spermiumok minőségének javításában. Fogyasztásával a spermiumok mozgékonyabbá válnak. Az aloevera segíthet a spermiumok mennyiségének növelésében is.

Aloe Vera gyógyító terápia

Aloe Vera gyógyító terápia

Az Aloe vera az Aloe nemzetségbe tartozó faj. Az A. vera kivonatait széleskörűen használják a kozmetikai iparban és az alternatív gyógyászatban, megnyugtató, fiatalító, sőt sejtregeneráló és immunerősítő hatást tulajdonítva neki. Évezredeken átívelő karrierjét annak köszönheti, hogy számtalan betegségre, bőrelváltozásra és emésztőszervi problémára sikeresen alkalmazható. Napjainkban a világ számos országában termesztik, olyan helyeken, ahol az éghajlat alkalmas a szabadföldben való nevelésére. A szukkulens növények közé tartozik.

Az aloe vera gondozása

Az aloe vera gondozása

Az aloe vera gondozása Aki már használta, igazolják a növénygyógyító hatását. Bár még elég kevés üzletben, kertészetben kapható a növény, érdemes utána járni és beszerezni, mert a gondozása is egy kis odafigyeléssel, igen egyszerű. Ha megvásároltuk a növényt, keresünk neki egy világos, de tűző naptól mentes helyet, akár a kertbe vagy a teraszra is letehetjük a növényt.

Az aloe vera rejtelmei

Az aloe vera rejtelmei

Az aloe verát a közvélemény szinte csodaszernek tartja, bár sokan - gyakran éppen a túlzott reklámkapányoknak köszönhetően - szkeptikusak a csodaszer hatásaival kapcsolatban. De mi ez a növény, mire jó és a nagy kérdés: valóban jó-e? A valóban jó hatású készítmények mellett sok olyan szer is elérhető, amely a jótékony hatást már összetételénél fogva sem fejtheti ki, mivel az aloe nedve vagy nagyon kis mennyiségben van jelen, vagy egyszerűen hiányzik.

Hogyan gondozzuk az aloe verát?

Hogyan gondozzuk az aloe verát?

Az aloé (Aloe vera) régóta az egyik leghíresebb dísznövényünk, manapság mégis egyre többet hallhatunk különleges gyógyhatásairól és kozmetikai felhasználásáról. Könnyen hozzájuthatunk, ha otthonunkban neveljük! Vásárláskor figyeljünk a következőkre: legalább 30 cm magas növényt válasszunk, levelei legyenek egészségesek és sűrűn álljanak.

Készítsünk Aloe vera italt

Készítsünk Aloe vera italt

Ha adalékanyagoktól mentes Aloe vera italt szeretnénk inni, akkor mixeljük házilag! Bemutatjuk, hogyan lesz egy levélből egy pohár ital. Az aloe zselé nem csak nedvességgel teli, hanem vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, fehérjékkel, szénhidrátokkal és aminosavakkal is.

Mi is az aloe vera?

Mi is az aloe vera?

Az aloe vera népszer?ségét annak köszönheti, hogy nincs még egy ilyen növény, amelynek olyan magas lenne a víztároló képessége, mint az aloénak, ezért az els? számú fegyverré lépett el? a b?röregedés elleni küzdelemben.

Hirdetés
Oriflame aloe vera

Oriflame aloe vera

Egészséges táplálkozással, életmóddal, szépségápolással kapcsolatos cikkek, tanácsok, kozmetikumok és táplálékkiegészítők, vitaminok. Az aloe vera valószínűleg Észak-Afrikából származik, és eléggé elterjedt Afrikában és hasonló száraz éghajlatú területeken. A növényt gyakran említik gyógynövényként, és bár sok tudományos tanulmány is készült a használatáról, néhány ezek közül ellentmond a másiknak.

Tuti menü