Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aloe vera termékek, italok képes leírás - Aloe vera.tlap.hu
részletek »

Aloe vera termékek, italok - Aloe vera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aloevera.tlap.hu » Aloe vera termékek, italok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aloe vera ivóampulla

Aloe vera ivóampulla

A termék leírása, vásárlási lehetősége

Az egészség megőrzése

Az egészség megőrzése

A szervezetünket kb. 350 féle vegyület alkotja, kutatások szerint ebből 240 féle megtalálható az Aloéban. Ami a legcsodálatosabb benne az, hogy ezeknek az alkotórészeknek az egymáshoz viszonyított aránya a lehető legjobban igazodik a szervezetünk igényeihez.1987-ben publikálták az USA (Carrington Labor) eredményeit, az Aloe vera-nak vírusellenes hatást gyakorol többek között a torokgyulladást,influenzát, mumpszot, és a kanyarót okozó vírusokra, egyúttal növeli a szervezet ellenálló képességét. Aloe Vera adagolás egészség megőrzés céljából napi 0,3-0,5 dl. Egészségügyi problémák esetén napi 1 dl ajánlott, Heveny problémák esetén akár több is, 1,5-2,0 dl, amíg a probléma fennáll - túladagolni nem lehet és nincs mellékhatása.Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

Frosch Aloe Vera mosogatószer

Frosch Aloe Vera mosogatószer

Minőségi Frosch Aloe Vera mosogatószert keresel? Ha igen nálunk a Pinkmango drogéria webáruházban jó helyen jársz hiszen több mint 500 nagy gyártó 4000 db termékét érheted el. Online drogériánkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódot támogató vitaminok és étrend kiegészítők és natúr kozmetikai termékeknek. Több mint 15 kategóriában szinte biztosan megfogod találni a kedvenc termékedet. Kedvező árakkal, szuper gyors kiszállítással és barátságos ügyfélszolgálattal várunk szeretettel.

Life Impulse aloe vera italok

Life Impulse aloe vera italok

Aloe Vera juice natúr és klorofillel. Fogyasztása után rögtön megfigyelhető az emésztés javulása. A szájüreg szintjén a kellemetlen szájszag eltűnik, a bélrendszerre dezodoráló szereppel ható klorofillnek köszönhetően. Édes és finom ízzel rendelkezik természetes módon. A táplálékkiegészítő könnyen lenyelhető és gyorsan felszívódik a szervezetben.

www.lrszépség.hu

www.lrszépség.hu

A természet remekműve A sivatagi liliomról, az aloe veráról már évezredek óta számos történet kering. A sokféle aloe fajta közül az ember számára igen értékes az Aloe Vera Barbadensis Miller, mely több száz értékes összetevőjéről ismert. Az LR ennek a növénynek kizárólag az aloinmentesített levelét dolgozza fel ivógéljeihez. Egészség az LR-nél - Aloe Vera Ivó Gél Mézzel vagy őszibarackkal!

Tuti menü