Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az Aloe vera alkotóelemei képes leírás - Aloe vera.tlap.hu
részletek »

Az Aloe vera alkotóelemei - Aloe vera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aloevera.tlap.hu » Az Aloe vera alkotóelemei
Keresés
Találatok száma - 5 db
Antioxidánsok

Antioxidánsok

Az oxidációs stresszt jobbára nem kerülhetjük el, de hatékonyan védekezhetünk ellene. A szabad gyököket hatástalanító antioxidáns vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz megfelelő táplálkozással juthatunk hozzá.== Melyek a szükséges

Az Aloe Vera hatóanyagai

Az Aloe Vera hatóanyagai

Az teljesen nyilvánvaló, hogy legtöbb ember szeretne jobban élni! Vágyik arra, hogy megőrizze az egészségét, hogy annyi pénzt tudjon keresni, amiből gond nélkül élhet! Az viszont nem mindegy, hogy mit kell érte tenni!

Immunerősítő vitaminok, ásványi anyagok

Immunerősítő vitaminok, ásványi anyagok

Bármilyen fontos betegségmegelőző szerep is jutott immunrendszerünknek, a táplálékok elosztásánál nem ő áll az első helyen, így előfordulhat, hogy nem jut hozzá a számára nélkülözhetetlen vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz.

Karotinok

Karotinok

Ezen növényi festékanyagok hasznos kis csoportjából valószínűleg a béta-karotin a legismertebb, de a többiek is ugyanolyan jelentős antioxidáns és betegségmegelőző hatással rendelkeznek, az immunrendszer számára pedig különösen fontosak.

Rostok

Rostok

A müzli száz éve hódít már a világon, és ma is a legegészségesebb eledelek közé tartozik. A különféle gabonapelyhek előnyös élettani hatásának titka a nagy rost- és az alacsony zsírtartalomban rejlik.

Tuti menü